Cyberoam‘ın donanımsal güvenlik duvarı kurumsal ağ yapısı,uygulama ve kimlik tabanlı güvenlik için güçlü ve derin paket kontrolü sağlamaktadır. Cyberoam UTM bu özelliği ile kurumsal yapıları DoS, DDoS ve IP Spoofing Saldırılarından korur.
5651 Yasası Nedir?
Yasanın çıkarılmasının iki amacı bulunmaktadır. Birincisi; İnternet’in önemli aktörlerinden olan içerik sağlayıcı, yer sağlayıcı, erişim sağlayıcı ve toplu kullanım sağlayıcıların yükümlülük ve sorumluluklarını belirlemektir. Diğer amaç ise; İnternet ortamında işlenen belirli suçlarla içerik, yer ve erişim sağlayıcıları üzerinden mücadeleye ilişkin esas ve usûlleri düzenlemektir.
Gateway Anti-Virus (Karışık Tehditleri Engeller)
Cyberoam, kullanıcıların internetten indirdiği dosyalardan, gönderip aldığı e-postalardan, anlık yazışma programları üzerinden aldıkları dosyalardan ve ziyaret ettikleri web sayfalarından gelebilecek virüs ve benzeri zararlı yazılımlara karşı koruyabilmek için saat başı kendini otomatik olarak güncelleyen bir anti-virüs modülüne sahiptir.
Gateway Anti-Spam (Gerçek-Zamanlı, Kesin Spam Koruması)
IPS- Saldırı Tespit ve Engelleme (Oluşan Tehditlere Karşı Maksimum Güvenlik)
Cyberoam IPS özelliği ile network ve uygulama-seviyesindeki saldırılara karşı koruma sağlayarak; firmaları izin giriş denemelerine, zararlı yazılımlara, Truva Atlarına, DoS ve DDoS saldırılarına, zararlı kod transferine, arka kapı faaliyetlerine ve çeşitli tehditlere karşı korur.
Cyberoam’ın imza tabanlı IPS koruması otomatik olarak güncellenen binlerce imzası ile en güncel tehditlere karşı bile koruma sağlar.